Home arrow SoF2 Movie Tutorials arrow Introduction - NL
INTRODUCTIE

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is David beter bekend als black-widow (of tegenwoordig als widow.nl) in de SoF2 community. Ik speel Soldier of Fortune 2 vanaf dat de MP demo uitkwam (juni 2001) en besloot, nadat ik (te) veel Counter Strike en Quake3 films had gezien, om mijn eigen SoF2 movie te gaan maken. Na wat research (SoF2 is gebaseerd op de Quake3 engine) dacht ik redelijk te weten hoe een movie te maken en begon ermee in mijn vakantie (juli 2002).
Ik wist toen nog niet dat het bijna mijn hele vakantie zou in nemen om een movie te krijgen waar ik toen tevreden mee was. Er zaten geen special effects en ingame sound in. De kwaliteit was erg laag en het belangrijkste van alles: mijn FPS was niet goed ingesteld. Later in de tutorials kom ik op dit belangrijk punt terug.
Een goede vriend van mij (Rob aka Quake3 Jaydee) hielp mij met de scripts zodat ik gemakkelijk door demos heen kon spoelen en schreenshot sessies kon maken.
Met de kennis die ik toen had van pakketten zoals Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Videomach etc. was het nog niet eens zo een slechte movie, ik kwam er echter snel achter dat in vergelijking met andere films hij toch niet zo heel goed was. Ik zag mensen in hun movies de mooiste dingen doen (alle movie makers kennen "The Badge " wel). Deze films hadden allemaal een super kwaliteit en ik had geen idee hoe dit kwam. Ik besloot een boek (jaja) te kopen van Adobe Premiere 6.5 en ben (in mijn skie vakantie omg) hierin gaan zitten studeren. Ik heb hier alle basics van Premiere geleerd.
Mensen vragen heel vaak hoe ik de kwaliteit van films zo hoog weet te houden ondanks een kleine filesize. Dat ga ik in deze tutorials proberen uit te leggen.
Als je al bekend bent met de Adobe Premiere 6.5 en de Adobe Premiere Pro 1.5 programma’s kan je gelijk doorgaan naar de DVD Quality tutorial.
 
Succes en laat het me weten als je SoF2 movie af is.
 
widow.nl
 

WHO IS ON-LINE

We have 2 guests online

LATEST MEMBERS

JacobJaH
BrianReids
HaroldGot
Danielprunc
Alemobanem

WEBSITE STATS

Members: 2002
News: 539
Web Links: 50
Visitors: 2587074
2003-2012 widow.nl -> Design by RocketTheme